روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد که تعدادی از محصولات آرایشی لب، از جمله رژلب، برق لب و تینت لب با نامهای تجاری مختلف، فاقد مجوز بهداشتی بوده و عرضه آنها در سطح بازار غیرقانونی است.
بازار پرسود خدمات زیبایی، غیرپزشکان را برای ورود به این عرصه وسوسه کرده و حاصل ورود این پزشکنماها به عرصه زیبایی و دخالت در امر درمان، تاوان سنگینی را به همراه دارد که ممکن است به نقص عضو و حتی مرگ منجر شود.
بررسیها نشان میدهد که صنعت آرایشی و بهداشتی در کشورمان روند رو به رشدی پیدا کرده و با وجود سهم بالای کالای قاچاق، تولید داخل موفق به ایجاد گردش ۷۰همتی کرده است.
مدتی قبل به پلیس آگاهی خبر رسید که در ساختمانی در حوالی بزرگراه شهید سلیمانی، رفتوآمدهای مشکوکی انجام میشود و بهاحتمال زیاد آنجا به کارگاهی غیرمجاز برای تولید لوازم بهداشتی تبدیل شده است.
روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد که برخی از محصولات درمانی و مراقبتی پوست با نامهای تجاری مشخص، فاقد مجوز بهداشتی بوده و عرضه و مصرف آنها میتواند سلامت مصرفکنندگان را به خطر بیندازد. این محصولات شامل انواع ماسکهای پوستی و سرمهای لایهبردار است که در ادامه معرفی میشوند.
مدیرکل فرآوردههای آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت اگر کاهش مصرف آب در ماه مبارک رمضان در برخی افراد موجب خشکی پوست و ترک خوردگی لبها گردید استفاده از فرآوردههای مرطوبکننده برای جلوگیری از این مشکل می تواند مفید باشد.
دفتر نظارت و پایش فرآوردههای سلامت سازمان غذا و دارو نسبت به تبلیغات نادرست درباره استفاده موضعی از قرص آسپرین هشدار داد. سرپرست این دفتر تأکید کرد که چنین روشی فاقد پشتوانه علمی بوده و میتواند باعث آسیبهای جدی پوستی شود.
یک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی اظهار کرد: نیاز غیرضروری و درخواست غیرمنطقی برای عملهای زیبایی در ایام پایانی سال به شدت و ناگهانی افزایش یافته است.
معاون اجتماعی و امور مجلس سازمان نظام پزشکی ضمن تشریح پشتپرده مداخله تکنسینها و غیرپزشکان در عملهای زیبایی گفت: این افراد پس از بیماریابی در فضای مجازی، از مهر پزشکان یا ناآگاهی آنها از تبعات چنین اقداماتی، سوءاستفاده میکنند.
رئیس انجمن صنایع شوینده، آرایشی و بهداشتی گفت: اکنون افزایش قیمت جدیدی نداشته ایم و افزایش قیمت ۲۰ درصدی برای ۲ ماه پیش و زیر نظر سازمان حمایت مصرف کننده و تولیدکننده صورت گرفته است.
بازار مصرف لوازم آرایشی و بهداشتی در ایران به یکی از بازارهای پررونق و پرسود تبدیل شده است. تحقیقات نشان میدهند که هزینه مصرف این محصولات در ایران بالا بوده و قیمت عطر، ادکلن، کرمها و دیگر لوازم آرایشی رو به افزایش است. آمار دقیقی از میزان متوسط مصرف لوازم آرایشی بین زنان وجود ندارد. اما بر اساس تحقیقات موسسه گالوپ، هر خانواده ایرانی به طور میانگین ...
برخی محصولات بهداشتی و شوینده که بدون مجوزهای قانونی در بازار عرضه شدهاند، میتوانند سلامت مصرفکنندگان را به خطر بیندازند. سازمان غذا و دارو نسبت به مصرف این اقلام هشدار داده و از مردم خواسته است از خرید و استفاده آنها خودداری کنند.
این روزها چشمهای دختران کم سن و سال تا زنان جوان و میانسالزیادی را میبینیم که زیر سایه مژههای بلند کاشته شده یا همان اکستنشنهایمژه جلبتوجه میکنند.
برخی محصولات آرایشی و بهداشتی فاقد مجوزهای قانونی در بازار عرضه شدهاند که میتوانند سلامت مصرفکنندگان را به خطر بیندازند. سازمان غذا و دارو نسبت به استفاده از این اقلام هشدار داده و از شهروندان خواسته است از خرید و مصرف آنها خودداری کنند.
سازمان غذا و دارو با انتشار اطلاعیهای نسبت به عرضه و مصرف برخی محصولات غیرمجاز مراقبت از مو هشدار داد و از شهروندان خواست از خرید و استفاده این اقلام خودداری کنند.
روابط عمومی سازمان غذا و دارو با صدور اطلاعیهای از شناسایی و توزیع برخی محصولات بهداشتی، آرایشی و شوینده فاقد مجوزهای قانونی خبر داد و نسبت به مصرف آنها هشدار جدی داد. بر اساس بررسیهای انجامشده، این محصولات به دلیل عدم رعایت شرایط لازم در تولید، میتوانند سلامت مصرفکنندگان را تهدید کنند.
به گزارش زیبانا، با توجه به موافقت هیات پذیرش بورس اوراق بهادار تهران در جلسه مورخ ۱۴۰۲/۰۷/۰۵ با پذیرش سهام شرکت آترا زیست آرای (سهامی عام) در بورس تهران، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۰۳، این شرکت به عنوان ششصد و بیست و سومین شرکت پذیرفته شده در ﺑﺨﺶ "مواد و محصولات دارویی" با کد "۴۳"، طبقه "تولید داروهای شیمیایی و غذایی"...