روابط عمومی سازمان غذا و دارو با معرفی فهرستی از محصولات مرتبط با مراقبت از مو، روغن مو، و کرمهای موبر غیرمجاز، نسبت به خطرات استفاده از این محصولات برای سلامت عمومی هشدار داد.
متخصصان یک شرکت دانش بنیان با کمک هوش مصنوعی، موفق به طراحی نرم افزاری شدند که محصولات بهداشتی مراقبتی پوست و مو را بر اساس بانک اطلاعات ژنیتیک ایرانی شخصی سازی میکند.
روابط عمومی سازمان غذا و دارو با معرفی فهرستی از ژلهای شستشو، محلولهای پاککننده صورت و صابونهای غیرمجاز، نسبت به خطرات استفاده از این محصولات برای سلامت عمومی هشدار داد.
معاون اداره کل امور فرآوردههای آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: از مرحله تولید در کارخانه تا عرضه نهایی در بازار، تمامی محصولات آرایشی و بهداشتی تحت نظارت سازمان قرار دارند و حتی نمونهبرداری و آزمونهای پسینی نیز به صورت مستمر انجام میشود.
روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: تعدادی از محصولات خوشبوکننده هوا و بدن به دلیل نداشتن مجوزهای قانونی از سوی این سازمان، غیرمجاز شناخته شدهاند و استفاده از آنها توصیه نمیشود.
اخیراً شاهد تبلیغ ارائه خدمات جراحی و زیبایی در فضای مجازی هستیم و حالا با فرارسیدن بلک فرایدی، برخی صفحات مجازی کلینیکهای زیبایی، اقدام به ارائه تخفیفات ویژه برای این خدمات کردهاند.
رئیس هشتمین کنگره بینالمللی انجمن راینولوژی ایران گفت: امروزه برخی از اعمال جراحی لیفت صورت و پیشانی برای رفع چین و چروک چهره، در آرایشگاهها و توسط افراد غیرمتخصص انجام میشود که یک نگرانی بزرگ و فاجعه جدی است.
روابط عمومی سازمان غذا و دارو پس از معرفی تعدادی از محصولات محصولات مراقبت از پوست و مو. از مردم خواست به دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی آنها را مصرف نکنند و در صورت مشاهده این محصولات در سطح عرضه،موضوع را به معاونتهای غذا و داروی استانها اطلاع دهند.
دبیر علمی یازدهمین کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت گفت: امروزه شاهد جراحیهای زیبایی غیرضروری فراوانی در کشور هستیم که باعث افزایش بیماران مبتلا به زخمهای مزمن شده است.
در چند سال اخیر استفاده از لوازم آرایشی به شکل قابل توجهی افزایش پیدا کرده است و مردم به استفاده مداوم از لوازم آرایشی تقلبی و ارزان روی آوردهاند اما کیفیت و خطرات استفاده از این لوازم آرایشی تقلبی همه متخصصین این حوزه را نگران کرده است.